Aangesloten bij Wishes and Weddings

Met trots kan ik melden dat ik sinds 2013 aangesloten ben bij Wishes and Weddings. Zij hebben als doel jullie een droombruiloft te geven en brengen jullie graag in contact met betrouwbare, persoonlijke en originele bedrijven in de trouwbranche. Dit doen zij door middel van social media, online magazines en via hun website. Tevens organiseren zij 1x per jaar het Wishes Event.
 
Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar niet zomaar een trouwbeurs. Deze trouwbeurs is anders dan anders en je kunt er enkel op uitnodiging heen. Tijdens dit event maak je op een laagdrempelige manier kennis met diverse leveranciers uit de trouwwereld en kun je je volop laten inspireren wat er zoal mogelijk is op jullie huwelijk. Voorgaande jaren waren een weergaloos succes, maar moesten er teveel bruidsparen teleurgesteld worden wegens uitloting. Dit jaar pakt Wishes and Weddings het anders aan en zullen er maar liefst vijf (!) events georganiseerd worden. Deze events zijn regiogebonden, hierdoor is er altijd een beurs bij jullie in de buurt en hoeven jullie, bij uitnodiging, niet uren te reizen om erbij aanwezig te kunnen zijn.
 
Tijdens deze beurzen is er dus volop informatie te krijgen, maar jullie maken ook nog eens kans op prachtige prijzen en jullie kunnen profiteren van fijne acties. Tevens is er entertainment en kunnen jullie deelnemen aan diverse workshops. En als klap op de vuurpijl maken jullie ook nog eens kans op de cheque van 10.000,- euro om jullie droombruiloft te realiseren! Kortom, een leuke, informatieve, vermakelijke, maar dus ook spannende dag. Tijdens de eerste vier beurzen kunnen jullie je kwalificeren voor de halve finale. De winnaars van de halve finales mogen naar het vijfde en laatste event komen, waar de winnaars van de hoofdprijs bekend gemaakt zullen worden.
 
Zijn jullie inmiddels net zo enthousiast als ik? Check dan de website van Wishes and Weddings (www.wishesandweddings.nl) en probeer een uitnodiging te bemachtigen. Aangezien ik aangesloten ben, mag ik jullie in aanmerking laten komen voor een uitnodiging. Trouwen jullie in 2015 en willen jullie graag bij dit unieke event aanwezig zijn? Laat het mij weten via info@gelukindeliefde.nl of via onderstaande button en wie weet zijn jullie er dan gewoon bij!
 
Ik zal zelf met Geluk in de Liefde deelnemen aan het Wishes Event op zondag 16 november 2014 in Kasteel Heeswijk, te Heeswijk.  Deze beurs begint om 12.30 uur en zal tot 17.30 uur duren en valt onder de regio zuidoost. Ik hoop jullie dan natuurlijk te spreken en jullie persoonlijk kennis te laten maken met de taarttoppers van Geluk in de Liefde.

Reacties