*NIEUW* bedankjes

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Vol trots kan ik melden dat vanaf heden er ook bedankjes te bestellen zijn via Geluk in de Liefde. En Geluk in de Liefde zou Geluk in de Liefde niet zijn als hier niet ook een persoonlijke touch aan gegeven zou worden.

Het leuke van deze bedankjes is dat ze volledig afgestemd kunnen worden op jullie taarttopper of op jullie eventuele thema voor de bruiloft. Deze bedankjes worden geheel gepersonaliseerd en compleet op maat gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het bruidsboeket, deze kan nagemaakt worden en op het dekseltje geplaatst worden van de bedankjes. Of heeft de bruid een erg speciale jurk, dan kan hier een element van terugkomen in het bedankje. Hierbij vast een paar voorbeeldjes ter inspiratie.

Natuurlijk kunnen de bedankjes ook individueel besteld worden zonder taarttopper en visa versa. Meer informatie? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met me op via het contactformulier.