Winnaars gratis taarttopper

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Anderhalve maand hebben bruidsparen in spé de tijd gehad om mij te laten weten hoe hun droomtaarttopper eruit zou moeten komen te zien en maakten zij kans om deze taarttopper gratis te winnen! Ontzettend leuke, originele en unieke ideeën zijn er opgestuurd. Dansend aan het strand, een topper met een grieks thema, een stel op de motor, een bruid te paard met haar liefde in militair uniform naast haar, een bruidspaar op een tandem.... dat is een greep uit de inzendingen die ik heb mogen ontvangen. En wat zou ik ze graag stuk voor stuk willen maken voor deze lieve mensen, maar het is een wedstrijd en dus moest er een keuze gemaakt worden. 

Ik wilde een eerlijke keuze maken en dat is lastig als je sommige stellen ook persoonlijk hebt gesproken tijdens beurzen. Daarom heb ik mijn man, mijn zus en een zeer goede vriendin alle inzendingen toegestuurd zonder verdere achtergrondinformatie en gevraagd hun top 3 aan mij te laten weten. Inclusief mijn eigen stemmen heeft dit een winnaar bepaald. Of eigenlijk..... 2 winnaars. Er waren namelijk 2 koppels met exact hetzelfde aantal stemmen. Zin om hier dan een stel van te schrappen of nog iemand vragen om te stemmen had ik niet. Ik heb besloten voor beide stellen hun taarttopper te maken! 

Sorry sorry sorry voor de stellen die het niet zijn geworden, ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie deelname en ook jullie inzending is zeker origineel. Wellicht mag ik nog wat voor jullie betekenen en anders wens ik jullie alsnog een geweldig mooie trouwdag toe!

De winnende koppels zijn: 

* Martijn Bos & Carla Brinksma
* Joost Bollen & Lisbeth Louw

Van harte gefeliciteerd en ik kijk er naar uit om voor jullie aan de slag te gaan! 

Liefs, Dewy