Wishes Event 2014 in aantocht

Zondag 16 november is het weer zover! Geluk in de Liefde is wederom te vinden op het Wishes Event. De beurs der beurzen.... waar jullie als aankomend bruidspaar volop inspiratie kunnen opdoen, waar jullie vermaakt zullen worden door middel van entertainment en workshops en jullie wellicht naar huis gaan met een prachtige prijs. Dit keer is het event, waar ik te vinden ben, in Kasteel Heeswijk, te Heeswijk-Dinther, voor de bruidsparen uit de regio zuidoost. Uiteraard hoop ik weer zoveel mogelijk bruidsparen persoonlijk te spreken. In ieder geval zijn de voorbereidingen in volle gang en probeer ik weer een paar nieuwe voorbeelden te presenteren om jullie een idee te geven aan wat mogelijk is qua taarttopper. Tevens zal er een gratis taarttopper te winnen zijn.

Deze beurs is alleen wel voor genodigden en kun je niet zomaar naar toe. Trouwen jullie in 2015 en willen jullie hier graag bij aanwezig zijn? Stuur mij dan een mail (info@gelukindeliefde.nl) en laat weten waarom juist jullie bij deze beurs aanwezig willen zijn. Ik mag namelijk een paar bruidsparen blij maken met deze exclusieve uitnodigingen!

Ik kijk er weer ontzettend naar uit en bikkel tot die tijd nog even flink door. Winnen jullie straks de gratis taarttopper op maat van Geluk in de Liefde?

Wij willen naar het Wishes Event