Wishes Event, Kasteel Heeswijk

Afgelopen zondag, 16 november jl., was het dan eindelijk zover... Het Wishes Event 2014. De stemming zat er goed in en wat was iedereen weer enthousiast. Ik heb ontzettend veel leuke gesprekken mogen voeren met leveranciers, maar ook vooral met de toekomstige bruidsparen. In het prachtige kasteel kon je een 'echte' ceremonie bijwonen, waarbij verschillende leveranciers hun mogelijkheden lieten zien voor julle huwelijk. Tevens waren er prachtige jurken te bewonderen, kon je je onder andere laten informeren over vervoer, visagie en eigen ringontwerpen en was er een inspiratiehoek ingericht waar je kennis kon maken met divere originele bedrijven, die net even die speciale touch kunnen geven aan jullie bruiloft. Aan het einde van deze dag kon je weer schitterende prijzen winnen.

Geluk in de Liefde verloot ook een gratis taarttopper en wat voelde ik mij vereerd toen ik de stapel briefjes in handen kreeg om een winnaar te kiezen, zo veel! Bedankt voor deze belangstelling. Helaas mocht ik maar een koppel blij maken met deze prijs, Tim en Karlien... van harte! Uiteraard hebben we nog contact over het hoe en wat van deze taarttopper.

Verder wil ik ook graag namens Geluk in de Liefde de twee stellen feliciteren, die zich hebben gekwalificeerd voor de finale op 30 november aanstaande. Ontzettend veel succes en ik hoop dat een van jullie de cheque van 10.000,- euro gaat winnen voor jullie droomhuwelijk. Ik ga in ieder geval duimen!

Nieuwsgierig naar meer nieuws over Geluk in de Liefde, meld je aan voor de nieuwsbrief.