Taarttopper Mr & Mrs Smit gewapend cupido

Jurgen en Melissa

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Dit Belgische stel, Jurgen en Melissa, hebben hun trouwkaart laten maken in de stijl van Mr & Mrs Smith, de welbekende film met Brad Pitt en Angelina Jolie. Als extra toevoeging hadden zij hun dochtertje als cupido laten afbeelden. Dit plaatje wilde Melissa graag als verrassing terug laten komen in de vorm van een taarttopper. Jurgen wist van niets... Uiteraard moest ze bij de taarttopper wel haar jurk dragen. Geheel in stijl heb ik hen nagemaakt en kreeg Jurgen deze taarttopper voor zijn verjaardag, net een paar dagen voor hun huwelijk. Hij was ontroerd toen hij dit tafereeltje zag... dat zijn de mooiste complimenten.

Referenties

Bedankt voor de prachtige taarttopper! Mijn toekomstige is ontroerd, hij had het niet verwacht. Vandaag kreeg hij het kado voor zijn verjaardag voor ons huwelijk. Het is gewoon prachtig!

Melissa uit Pulle (Belgiƫ)