Taarttopper kamperen kampvuur wijn poezen
Taarttopper kamperen kampvuur wijn poezen

Ron en Carmen

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Ron en Carmen houden van kamperen. In eerste instantie dachten zij eraan om hun camper te laten verwerken in de taarttopper. Nu is het zo dat ik wel voertuigen kan maken, maar het is dan wel een beetje uit verhouding met de werkelijkheid. Bovendien zou de camper meer de aandacht opeisen dan het bruidspaar zelf. Zonde dus eigenlijk.... zo zijn we op het idee gekomen om het kamperen symbolisch terug te laten komen in de vorm van een kampvuurtje. Ook drinken zij graag samen een wijntje en houden zij ontzettend veel van hun 3 poezen. Deze 3 elementen in 1 taarttopper zorgde ervoor dat het een taarttopper bomvol leuke details is geworden. 

Referenties

"De taarttopper is prachtig!!! Echt een kunstwerk, we ontdekken steeds weer nieuwe details. Zelfs de details die we niet besproken hadden, zoals die grijze plukjes haar bij Ron, grrrr :-) Echt mooi, ook onze poezen zijn zo herkenbaar. De details van de sieraden van Carmen heb je perfect overgenomen. Dankjewel voor deze mooie topper, dit was het kersje op onze taart."

Ron en Carmen uit Beek