Blog

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).
Winnaars gratis taarttopper

Anderhalve maand hebben bruidsparen in spé de tijd gehad om mij te laten weten hoe hun droomtaarttopper eruit zou moeten komen te zien en maakten zij kans om deze taarttopper gratis te winnen!

Bruidsbeurs 'Ja, ik wil' - 20 maart 2016

Aanstaande zondag, 20 maart 2016, is Geluk in de Liefde wederom te vinden op een bruidsbeurs georganiseerd door 'Stralend Middelpunt' en 'Charme Hotel'. Deze beurs zal plaatsvinden bij het...

Bruidsbeurs Rotterdam-Overschie - 27 februari 2016

Zaterdag 27 februari 2016 is Geluk in de Liefde wederom te vinden op een bruidsbeurs. Ditmaal van 13.00 - 17.00 uur in de Grote Kerk Overschie, te Rotterdam, een prachtige...

*WIN WIN WIN* - gratis taarttopper

Willen jullie kans maken op een gratis taarttopper? Bedenk dan hoe jullie droomtaarttopper eruit moet komen te zien en het meest originele idee ga ik omzetten in een daadwerkelijke taarttopper, helemaal gratis...

The Best Box

Heb jij al eens gehoord van The Best Box? Dit geweldige initiatief komt van Loes Heijmans-Beek. Al enkele jaren is Loes actief in de trouwbranche als weddingplanner bij Fabuloes Weddings.

Bruidsbeurs Vintage & Valentine - 14 februari 2016

Op 14 februari 2016, Valentijnsdag, vind er een geweldig sfeervolle bruidsbeurs plaats in De Boerderij, te Huizen. Waan je in de wereld van Vintage & Valentine en laat je...

Er was eens...

.... ja, zo beginnen de meeste sprookjes. Graag wil ik jullie vertellen hoe mijn sprookje Geluk in de Liefde is ontstaan. In 2009 leukte ik verschillende dingen op met fimo klei.

*NIEUW* bedankjes

Vol trots kan ik melden dat vanaf heden er ook bedankjes te bestellen zijn via Geluk in de Liefde. En Geluk in de Liefde zou Geluk in de Liefde niet zijn als hier niet ook een persoonlijke touch aan gegeven zou worden.

Speciale Valentijnskorting!

Alles is liefde... Nog even en het is alweer Valentijnsdag. Dit wil ik met jullie vieren in de vorm van een heerlijke korting in de maanden januari en februari.

Liefdevol 2015

Namens Geluk in de Liefde wens ik iedereen een fantastisch mooi jaar toe. Dat er maar veel schitterende huwelijken mogen plaatsvinden... Ook voor Geluk in de Liefde hoop ik dat het een mooi jaar gaat worden met geweldige ontwikkelingen.

Pagina's