Cake topper Dia de Muertos La Calavera Catrina taarttopper dag van de doden skeletten mexico

Auke en Vanessa

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2405 van /home/55847-45662.cloudwaysapps.com/qpqprtnybc/public_html/includes/menu.inc).

Auke kwam bij Geluk in de Liefde terecht. Hij was namelijk op zoek naar een specifieke taarttopper om zijn Mexicaanse vriendin te verrassen op hun bruiloft. Iedereen die Mexico een beetje kent weet dat Día de Muertos (Dag van de Doden) erg belangrijk is in Mexico, evenals La Calavera Catrina. Auke wilde heel graag een taarttopper voor zijn Vanessa regelen in deze stijl met hun trouwkleding en waarin de kleuren van M&M's terug zouden komen. De dames van Taartje Taart (www.taartjetaart.nl) zouden namelijk ook een taart maken vol mexicaanse symbolen.

Voor mij een compleet andere stijl taarttopper dan ik gewend ben om te maken, maar ik vond het zo een gave uitdaging dat ik deze opdracht heel graag wilde aannemen. Na wat speurwerk op Google en mijn eigen creativiteit is er uiteindelijk een heel persoonlijke en unieke taarttopper gecreëerd waar ik best trots op ben.